Semut & Secebis Ibrah

27_19_127_19_227_19_327_19_4

anaml19

[translation]

Semoga..dengan sesungguh hati..

10 thoughts on “Semut & Secebis Ibrah

  1. hehe. aiseh, aku tau la kodi jak pake Paint.😛

    btw, aku dah install photoshop, tapi x pande nak makei gney eh. isk2. tensi aku. (-_-“)

    klak bole la bagi tunjuk ajar.🙂

    btw, thx.

    (^_^)

  2. Assalamualaikum ukhti…

    Alhamdulillah,akak dah jumpa blog awak.All the best dalam menyebarkan risalah buah fikiran dan pendapat mengenai Islam.Moga apa yang disampaikan menerusi blog sya akan membuahkan kemenangan Islam,suatu hari nanti.Biar mungkin kecil impaknya(mungkin besar,siapa tahu!),tapi bukan penghalang untuk digandakan istiqamah dan dikuasaduakan kerajinan dalam menulis,InsyaAllah.

    Salam perjuangan shamrock dari Dublin.Moga ketemu lagi!

    -kak J-(maaf,blog akak masih dalam misi mencari identiti,so takleh bagi!🙂 )

  3. Waalaikumussalam ya ukhti

    Alhamdulillah. insyaAllah!

    Salam perjuangan shamrock kembali!😀

    p/s: hehe. misteri sungguh kak J ni. nway, nanti jangan lupe bgtau saye okies.😉

    uhibbuki fillah! thx very much for being a superb host mase tu. to kak Dayah juga.😉

    Jazakumullahu khairan katsira.

    (^_^)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s