NISE’09

Kepada warga UK/Eire, anda dijemput ke acara berikut :

[Sila klik pada gambar untuk maklumat lanjut]

Huhu. Kebetulan ada program umum di Bristol pada tarikh yang sama. Kemungkinan tak dapat nak sama-sama meraikan NISE’09. Semoga NISE’09 berlangsung dengan jayanya.  Semoga segala usaha diredhai Allah.

Kepada yang akan menyertai pertandingan nasyeed, selamat berlatih!😉

Allahu’alam.

6 thoughts on “NISE’09

  1. slm!!!pa kbar ko?lmk da xkntek ko…
    ctok jk dpt.ym xpt.hahah…
    gk imtihan ko?? ya jk la..klk2 ku kntek ko gk..
    slm!!!gud luck!

  2. Salam

    Aok Kak Dayang, kebetulan tarikh NISE’o9 sama ngan tarikh program kat Bristol ya. huhu. xpa, ambik jak gambar bnyk2. hehe. kalau bole rekod ok juak, maksud kmk rekod lagu2 nasyid cdak.😉

    hehe. Tag, segan kmk mok buat. ekceli lebey kurang cam ktk juak pun. Mostly (eg: Coke), kmk mmg sik minum dari sekian lmk.

    Benda2 lain, macam Maggi, Nestle, johnson&johnson, etc. insyaAllah in the future tukar brand lain. knek tok ngabis apa nok ada.😛

    Teknologi, huhu. payah sket. Dari la laptop ke henpon, hampir suma ada kaitan ngan US.😐

    Kesimpulan, boikot yang paling termampu, insyaAllah. Semoga brand2 pro-Palestin akan maju ke peringkat international!

    thx meng’tag’ kmk.😉

    (^_^)

  3. Salam Aliff.

    hehe. sori banget. dah aku reply kat YM kau.

    Alhamdulillah kabar bait. kau pun bait2 la di UTP cnun.

    thx for the wish. alhamdulillah, buk abes exam tek.

    okies, selamat meneruskan perjuangan!

    (^_^)

  4. salam.
    eh2… nok gamba yaa..
    xpyh jak laa.. tggu kakak on9 klk adeq brk..
    haha..mls mk post. MALAS.
    haha..sorry. p kakak dh tgk juak nya mlm tok tek nak?
    klk2 laaa k…

    c u later. cant wait! hahaha x)
    looking forward🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s